JPL Solutions BVBA, BE 0862.964.458, is gevestigd in Ranst, niet ver van Antwerpen sinds 1 augustus 2011. We zijn verhuisd naar het Ranst Business Center waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een groeiende firma. JPL Solutions BVBA werd opgericht in 2004.
JPL Solutions wordt voortgestuwd door drie gedreven mensen met elk meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor het bedrijfsleven. Zij smeden hun vaardigheden tot een team dat U kwaliteit garandeert.

Jan Van den Zegel, ingenieur en postgraduaat bedrijfskunde (KUL). Na zijn functie als Afdelingshoofd Firmware Ontwikkeling Public and Mobile Switching Systems bij een multinationaal telecombedrijf richtte hij in 2004 samen met twee voormalige collega’s JPL Solutions bvba op waar hij nu algemeen directeur is.

Peter De Groot, ontwerper. Na een ruime ervaring in het Service Center van een multinationaal telecombedrijf, als Hoofdtester, Testingenieur en Hardware/Firmware ingenieur, stippelt hij nu als technologie expert de juiste technologische koers uit.

Luc Van Vracem, ingenieur. Heeft als Team Leader van een Firmware ontwerpteam bij een multinationaal telecombedrijf vele jaren ervaring opgedaan in het coördineren van de ontwikkeling van complexe systemen in internationale projecten. Nu is hij verantwoordelijk voor het technisch-commerciële