Diensten

Empowering Care Providers

De evolutie in de gezondheidszorg wordt gekenmerkt door een toenemende complexiteit van de zorgverlening, het streven naar steeds hogere kwaliteit en een optimale inzet van de middelen. Vooral ook de thuisverpleging wint aan belang, enerzijds door de veroudering van de bevolking, anderzijds door een verschuiving van de nazorg naar de thuisomgeving. Daardoor is de gezondheidszorg één van de meest dynamische sectoren geworden die ondermeer d.m.v. een doorgedreven informatisering en automatisering de uitdagingen aangaat.

Het is in dit kader dat JPL Solutions heeft beslist haar technologie en project know-how en haar domeinkennis in de thuiszorg om te zetten in de vernieuwende web gebaseerde software Care4Nurse®.

Het resultaat is een verpleegdossier dat volledig beantwoordt aan de hedendaagse manier van werken en uiteraard ook aan de regelgeving (o.a. RIZIV), een efficiënte en overzichtelijke planning en niet te vergeten ook een betrouwbare facturatie die uw inkomen veilig stelt.

Met Empowering bedoelen wij dat wij u de middelen aanreiken waarmee u als zorgverlener zelfstandig uw praktijk kunt beheren op een efficiënte wijze zodat u kan groeien en meer comfort heeft.

JPL Solutions heeft met een multidisciplinair team nu de mogelijkheden om al uw ideeën om te zetten in software op maat.

Informatie aanvragen/vrijblijvende afspraak maken?

Bel ons op (+32) 3 385 89 40 of vul een contactname formulier in..